Vergadering met overnachting

Vergadering met overnachting

Luxe accommodaties op loopafstand van onze vergaderlocatie aan zee

Overnachtingsmogelijkheden

Voor groepen is het ook mogelijk om een overnachting bij te reserveren na afloop van een vergadering of bedrijfsuitje. Dit kan onder andere uitkomst bieden als u meerdaagse evenementen of meetings op het strand wilt organiseren. De accommodaties bevinden zich op loopafstand van onze beachclub.

Get started!

Low Budget

▪ Hotel Sonnevanck

4 sterren

▪  Fletcher Zeeduin
▪  Het Hoge Duin

Bijzonder

▪  Villa de Klughte

VERGADERING MET ACTIVITEITEN

Naast een vergadering met overnachting kunt u een vergadering bij ons ook combineren met een sportief, creatief, cultureel of teambuilding programma!

Meer informatie

Gratis parkeren

Bij onze beachclub in Wijk aan Zee kunt u een vergadering met overnachting reserveren en gratis parkeren. Uniek in een badplaats langs de Nederlandse kust!

Meer informatie

Vergaderen met low budget overnachting

Onze partnerlocatie Hotel Sonnevanck is de ideale locatie als u op zoek bent naar een accommodatie waar u na de vergadering kunt overnachten zonder poespas.

Hotel Sonnevanck is een 2,5** hotel in Wijk aan Zee met 11 rookvrije kamers, allen voorzien van een heerlijk bed, het geluid van meeuwen, helmgras en de zee. De kamers beschikken echter niet over ‘overbodige’ luxe zoals een tv of roomservice. In de standaard kamers is er een douche en balkon aanwezig, bij de budget kamers is geen balkon aanwezig en bevindt de douchegelegenheid zich op de gang. De prijzen gaan vanaf ca. € 35,00 per kamer incl. ontbijt en excl. toeristenbelasting.

Offerte aanvragen

Uitjes met lunch op het strand

Arrangementen voor groepen en events vanaf 10 personen

Meer informatie

Vergaderen met hotel overnachting

Onze partnerlocaties Fletcher Zeeduin en Het Hoge Duin zijn de ideale locaties als u op zoek bent naar een accommodatie met iets meer luxe waar u na de vergadering kunt overnachten.

Hotel Fletcher Zeeduin is een prachtig 4**** hotel op loopafstand van onze beachclub. De 52 ruime kamers zijn sfeervol en comfortabel ingericht met telefoon, Wi-Fi, televisie, kluisje, balkon of terras en privé badkamer met bad en/of douche en toilet. De prijzen gaan in het hoogseizoen vanaf ca. € 75,00 per kamer excl. ontbijt en toeristenbelasting.

Strandhotel Het Hoge Duin is een luxe 4**** hotel met 66 kamers in Wijk aan Zee. De kamers zijn sfeervol ingericht met flatscreen tv, douche en toilet, alsmede een balkon met uitzicht op duinen of dorp. Er zijn luxere kamertypes en suites beschikbaar op aanvraag. De prijzen gaan in het hoogseizoen vanaf ca. € 90,00 per kamer excl. ontbijt en toeristenbelasting.

Offerte aanvragen

Bijzondere overnachtingsaccommodatie

Wilt u een vergadering en overnachten op een bijzondere locatie? Ook dat is mogelijk! Met onze partnerlocatie Villa de Klughte bent u verzekerd van een ultiem verblijf in luxe na afloop van uw vergadering bij ons strandpaviljoen.

Villa de Klughte in Wijk aan Zee is een wit, majestueus huis aan de voet van de duinen. Het is een romantisch ingericht hotel met een beperkt aantal maar zeer luxe kamers die veelal voorzien zijn van een prachtig uitzicht, een jacuzzi en ieder een eigen thema. Denk bijvoorbeeld aan 1001 nacht en Black & White. De prijzen gaan in het hoogseizoen vanaf € 82,50 per kamer excl. ontbijt en toeristenbelasting.

Offerte aanvragen

Vergaderarrangementen

BASIS ARRANGEMENT

Vergaderarrangement van 4 uur inclusief de benodigde vergaderfaciliteiten en uitgebreid lunchbuffet

Meer informatie

COMFORT ARRANGEMENT

Vergaderarrangement van 6 uur inclusief de benodigde vergaderfaciliteiten, uitgebreid lunchbuffet en opfrisser

Meer informatie

LUXE ARRANGEMENT

Vergadering van 8 uur inclusief benodigde vergaderfaciliteiten, uitgebreid lunchbuffet, opfrisser en 3-gangen diner

Meer informatie

Alleen vergaderen met overnachting

Naast de vergaderarrangementen is het ook mogelijk om uitsluitend een vergaderruimte bij onze strandtent in Wijk aan Zee te reserveren. Hierbij is het mogelijk om een tijdsduur te kiezen voor een specifiek dagdeel, zonder lunchbuffet of diner. Uiteraard is het afhankelijk van de groepsgrootte altijd mogelijk om dit alsnog op nacalculatie te laten verzorgen op de dag zelf. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of een maatwerk voorstel voor uw eigen vergadering met overnachting aan de kust.

Meer informatie

Vaste voordelen bij onze uitjes

 • Gratis parkeren op groot parkeerterrein
 • 20 minuten rijden van Amsterdam
 • Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
 • Milieubewust strandzeilen met de wind als brandstof
 • Verzekerd d.m.v. ongevallen- en bedr. aansprakelijkheidsverzekering
 • Warme (munt) douches voor wie zich af wil spoelen
 • Garderobe om uw spullen veilig op te kunnen bergen
 • Een bemande EHBO post naast de evenementenlocatie
 • Vriendelijke, ervaren en opgeleide instructeurs
 • Geen ervaring nodig, na instructie direct van start
 • Instructeurs met strandwacht A diploma en EHBO training
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Aangesloten bij TuV en Vebon
 • Lees hier alles over de minimale leeftijden
Waar kan je blokarten in Nederland?
Het team van evenementenbureau Summit Sports & Events staat u graag te woord!

Neem contact op