Blokarten

Blokarten

Beleef de actie en snelheid van strandzeilen!

Blokarten, strandzeilen als teambuilding!

Blokarten, oftewel strandzeilen, is een waanzinnige strandsport die garant staat voor snelheid, actie en avontuur! Als de zeilen wind vangen en de kart scheert over het strand ervaart u een geweldige kick! Bent u met een groep die kleiner is dan 10 personen? Dan kunt u op onze Blokart Actiedagen komen blokarten volgens onderstaande prijzen en voorwaarden.

Bezoek voor meer informatie ook eens onze speciale website over strandzeilen.

Blokarten is ook een absolute aanrader voor ieder strandevenement of bedrijfsuitje aan zee. Blokarten is een avontuurlijke en uitdagende sport die makkelijk en snel te leren is. U kunt bij ons blokarten (of blowkarten) in allerlei vormen. U kunt alleen rijden of in duo’s (blokart tandem) en zelfs strandzeilen in teams behoort tot de mogelijkheden. Zo kan blokarten een superleuke aanvulling zijn op afdelingsuitjes of bedrijfsfeesten waarbij teambuilding centraal staat!

Ja, dit wil ik!

Kosten

▪ € 29,50 p.p.(incl. BTW)
▪  Tot 10 personen
▪  Meer dan 10 personen? Check de blokart arrangementen!

Details

▪  Duur: 60 minuten
▪  Blokart Actiedagen

Inclusief

▪  Materialen en ervaren instructeurs
▪  TUV certificering & verzekeringen

Blokart arrangementen

Summit Sports biedt veel blokart arrangementen aan, waarbij een combinatie kan worden gemaakt van blokarten met een of nog meer andere strandactiviteiten. Ideaal voor groepen, bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje aan zee! Voor kleinere groepen tot 10 personen en individuen is het ook mogelijk om blokarten tijdens de Blokart Actiedagen.

Meer informatie

Blokarten tot 10 personen

Voor groepen tot 10 personen kunt u naast een van de arrangementen ook blokarten boeken tijdens de Blokart Actiedagen. Deze vinden plaats op zondag, feestdagen en in het laagseizoen ook op zaterdag, mits het getij gunsten is om te gaan strandzeilen. Op een actiedag kunt u 1 of 2 uur blokarten en/of een uur powerkiten reserveren tegen een extra voordelig tarief.

Meer informatie

Wat is blokarten?

Blokarten is de nieuwste vorm van strandzeilen uit het land van de avontuurlijke sporten: Nieuw-Zeeland. Blokarten wordt ook wel blowkarten genoemd. De naam komt weliswaar van ‘Blow’ (=waaien), maar de naam van de karts is officieel zonder de W, als merknaam. De beste plek om te blokarten is Wijk aan Zee, vanwege het brede strand en de ruimte die men hier heeft om te draaien. We noemen het ook wel eens ‘Waaik aan Zee’.

Authorised Blokart® Event Organizer

Summit Sports B.V. is een door Blokart® International Ltd. geselecteerde en geautoriseerde evenementen organisator die met het merk Blokart® mag rijden. Daarnaast zijn wij de eerste en grootste aanbieder van blokarten in Europa.Kortom, de beste en nieuwste materialen en de meeste mogelijkheden voor iedere groep.

Offerte aanvragen

Uitjes met lunch op het strand

Arrangementen voor groepen en events vanaf 10 personen

Meer informatie

Blokarten met BBQ, lunch of vergadering

Blokarten met BBQ of lunch? Bij onze beachclub in Wijk aan Zee verzorgen we heerlijke uitgebreide BBQ of lunch arrangementen! Breid blokarten uit met verschillende vlees- en visvariaties van de grill of luxe broodsoorten en diverse belegmogelijkheden. Groepen tot 10 personen kunnen het blokarten uitbreiden met a la carte lunch van de menukaart. Groepen tot 20 personen kunnen naast de a la carte optie ook gebruik maken van onze voordelige 3-gangen menu’s.

Offerte aanvragen

Blokarten bij Summit Sports, leading in beach experiences

Blokarten kan door onze flexibele Event Designers volledig op maat voor u worden georganiseerd! Blokarten kan gecombineerd worden met vele sportieve strandactiviteiten, lunch, BBQ of vergadering. Schroom niet om contact op te nemen! Wist u dat wij de absolute specialist van Nederland zijn als het om blokarten gaat? Als eerste introduceerden wij blokart arrangementen op het strand, dankzij onze innovatieve en sportieve concepten hebben wij inmiddels vele tevreden klanten uit binnen- en buitenland mogen verwelkomen.

Offerte aanvragen

Blokart arrangementen

Blokarts & Balls

Combineer 1 uur blokarten en 1 uur bubble soccer in dit actieve arrangement voor € 39,50 p.p., vanaf 10 personen.

Meer informatie

Blokarten XL

Combineer 2 uur blokarten en 1 uur volleyballen (zonder scheidsrechter) voor € 49,50 p.p. incl. BTW, vanaf 10 personen.

Meer informatie

Team Spirit

Combineer 1 uur blokarten en 1 uur teamsport naar keuze in dit arrangement voor € 39,50 p.p. incl. BTW, vanaf 10 personen.

Meer informatie

Stormchasers

1 uur blokarten, 1 uur blokarten met estafette race en 1 uur powerkiten voor € 64,50 p.p. incl. BTW, vanaf 6 personen.

Meer informatie

Speed & Power XL

1 uur blokarten, 1 uur powerkiten en 1 uur volleybal (zonder scheidsrechter) voor € 49,50 p.p. incl. BTW, vanaf 10 personen.

Meer informatie

Sand Event

1 uur blokarten, 1 uur powerkiten en 1 uur teamsport flingo óf lacrosse voor € 59,50 p.p. incl. BTW, vanaf 8 personen.

Meer informatie

Blokarten cadeaubon

Wanneer u een keer écht een origineel cadeau wil geven, denk dan eens aan een cadeaubon voor een clinic blokarten op het strand! Strandzeilen is een leuk cadeau voor mannen én voor vrouwen, want het is niet moeilijk om te leren en voor iedereen uitdagend. Tevens is het heerlijk om even lekker uit te waaien op het strand, dus u geeft niet alleen een sportieve dag cadeau, u geeft een kadobon voor een belevenis. Wie zou daar nou niet gelukkig van worden? Voor meer informatie en mogelijkheden kijkt u op onze website Blokarten.nl

Blokarten.nl

Vaste voordelen bij onze uitjes

 • Gratis parkeren op groot parkeerterrein
 • 20 minuten rijden van Amsterdam
 • Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
 • Milieubewust strandzeilen met de wind als brandstof
 • Verzekerd d.m.v. ongevallen- en bedr. aansprakelijkheidsverzekering
 • Warme (munt) douches voor wie zich af wil spoelen
 • Garderobe om uw spullen veilig op te kunnen bergen
 • Een bemande EHBO post naast de evenementenlocatie
 • Vriendelijke, ervaren en opgeleide instructeurs
 • Geen ervaring nodig, na instructie direct van start
 • Instructeurs met strandwacht A diploma en EHBO training
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Aangesloten bij TuV en Vebon
 • Lees hier alles over de minimale leeftijden
Offerte aanvragen

Uitjes met BBQ op het strand

Barbecue of diner voor groepen en events vanaf 10 personen

Meer informatie

Het team van evenementenbureau Summit Sports & Events staat u graag te woord!

Neem contact op

preloader