Contact

Jansweg 52, 2011 KN Haarlem

"Leading in Beach Experiences..."

Map Icon


ZAKELIJK


Blokarten-Strandzeilen-SL-18Ons moderne paviljoen is voorzien van de meest uiteenlopende zakelijke faciliteiten en beschikt over een uitstekende eigen keukenbrigade. Vlak voor de deur vindt u tevens ons eigen officiële activiteitenstrand, waar wij al onze evenementen mogen uitvoeren. Kortom, een zeer geschikte locatie voor uw zakelijke evenement. Wij verwelkomen u graag tijdens uw:

U kunt kiezen voor een aantal activiteiten met na afloop een heerlijke barbecue, maar er zijn veel meer mogelijkheden. Wat dacht u van sportief vergaderen ? Eerst vergaderen  en daarna even lekker uitwaaien met met een sportieve activiteit zoals blokarten.

Meer informatie over blokarten en zakelijke events vindt u op onze pagina bedrijfsuitje in Wijk aan Zee. Bij de organisatie van uw zakelijke evenement kan naar wens rekening gehouden worden met de WKR regeling.

Activiteiten op maat
Benieuwd naar de beste mogelijkheden voor uw groep ? U kunt kiezen voor een van onze standaard mogelijkheden, maar u kunt zich ook laten verrassen door een van onze Event Designers. Wij stellen graag een op maat gemaakt programma voor u samen.

Deel deze pagina:

SUMMIT ZAKELIJK

FEESTELIJK

MEER INFORMATIE