Contact

Jansweg 52, 2011 KN Haarlem

"Leading in Beach Experiences..."

Map Icon

THE SUMMIT XPERIENCES

Blokarten-blowkartenXL-strandzeilen-SL-16

Wat zijn de Summit Xperiences?

Speciaal voor kleine groepjes (tot 10 personen) en groepen met cadeaubonnen organiseert Summit Sports speciale actiedagen. Tijdens de Summit Xperience dagen kunt u 1 of 2 uur blokarten en/of een uur skyten (powerkiten) reserveren tegen een zeer voordelig tarief (skyten € 22,50 | blokarten € 25,00).

De Summit Xperiences worden georganiseerd op zondagen (en in het laagseizoen ook zaterdagen) waarop het getij gunstig is om te blokarten (voor blokarten hebben wij een breed en hard strand nodig).

Hoe werkt het ?

Fase 1 – Via onderstaande module maakt u een boeking voor blokarten en/of vliegeren.

Indien u een cadeaubon heeft maar met meer personen wilt komen of extra activiteiten wilt reserveren dan kunt u gewoon een reservering maken en aangeven hoeveel cadeaubonnen u wilt inleveren. De overige kosten kunt u contant of per pin afrekenen.


Fase 2 – Na het maken van een reservering ontvangt u binnen enkele dagen per e-mail een bevestiging. Bij de bevestiging zit ook een bijlage met extra informatie zoals routebeschrijvingen en kledingadviezen.


Fase 3 –Twee dagen voor de dag van uw evenement ontvangt u een e-mail met de laatste weersverwachtingen. Indien uw uitje niet door kan gaan vanwege te weinig of teveel wind dan ontvangt u van ons naast een email ook nog een sms. Als het uitje niet door kan gaan, dan kunt u gewoon een nieuwe afspraak maken via deze website.


RESERVEREN

Deel deze pagina:

  • Facebook
  • Twitter