Contact

Jansweg 52, 2011 KN Haarlem

"Leading in Beach Experiences..."

Map Icon

Deel deze pagina:

Boek nu

WIE IS DE ‘CLOCHE’?


▪ Vanaf € 42,50 p.p.(incl. b.t.w.)     ▪ 120 minuten     ▪  Vanaf 30 personen     ▪  Gehele jaar

Houden uw gasten van lekker en gezellig eten & drinken, vindt u Masterchef leuk, maar bent u iets minder fan van zelf koken? Dan is het gloednieuwe culinaire spel “Wie is de ‘Cloche’?”, het programma voor u.

‘Wie is the Cloche’ is een gezellig en competitief spel waarin de culinaire kennis van deelnemers ‘op de proef’ wordt gesteld. Dit ‘testen’ gebeurt aan de hand van zogeheten “cloche challenges”.

Bij iedere cloche challenge liggen onder cloches vragen voor de deelnemers over allerlei culinaire onderwerpen varierend van de oorsprong van verschillende wijnen, tot de prijzen van producten en de smaken van kazen. Per event worden er minimaal 8 spellen onder leiding van Summit begeleiders gespeeld. Na afloop wordt bekend gemaakt wie de culiaire kenners zijn en wie er totaal geen kaas van heeft gegeten of te wel wie de cloche is…

Het wie is de cloche spel kan georganiseerd worden op diverse locaties in Nederland en kan gecombineerd met een diner van uw voorkeur (qua keuken, aantal gangen, budget etc.)


Now also available in English:

Who’s The Meathead…?

‘Who’s the Meathead’ is a brand new and fun event designed by Summit Events. It is a unique game for groups up to 200 persons that tests each and everyone’s knowledge about food, drinks, countries and traditions.

The teams will receive several challenging tasks that will test and reveal their knowledge about food and drinks in general.

All your senses must and will be used to fulfill these tasks and you may even experience some new flavors…

Knowledge about brands, current prices and advertisements is also essential during this game. Do you want to find out who’s the meathead in your team or company? This game will surely give you the answer to that.

Game on…


 Slecht weer alternatief

Deze activiteit is ook een oed alternatief indien u een buitenactiviteiten heeft geboekt als origineel programma en het wordt slecht weer op de dag van uw evenement.