Contact

Jansweg 52, 2011 KN Haarlem

"Leading in Beach Experiences..."

Map Icon

Deel deze pagina:

Boek nu

THE WALL


▪ € 35,00 p.p.(incl. b.t.w.)*     ▪ 180 minuten (inclusief diner)     ▪  Vanaf 30 personen     ▪  Gehele jaar

The Wall, is het nieuwe interactieve dinerspel van Summit Sports & Events.

Tijdens uw diner kan deze competitieve, humoristische en spannende game gespeeld worden. Wij serveren, tussen de gangen door, aan tafel sfeervolle rode soeppannen met daarin verschillende uitdagende opdrachten. Terwijl de tijd wegtikt moeten diverse doe- en denkopdrachten (van creatief tot kennis en van sportief tot muziek) zo snel mogelijk worden opgelost.

Zet jouw team als eerste de klok stil en geven jullie het goede antwoord? Dan mag jouw team een deurtje openen in The ‘Advent’ Wall.

Achter ieder deurtje zit een ‘prijs’ verborgen. Maar let op! Er zijn mooie prijzen als cadeaubonnen of een likeur, maar ook opdrachten zoals het verplicht zingen van een lied voor de hele groep of tot het einde van het spel een ‘mooie’ (kerst)trui moeten dragen.

Extra optie: Dit spel biedt u de mogelijkheid om eigen presentjes / cadeaus op een originele manier aan uw personeel te overhandigen.

Internationaal gezelschap?
Dit programma is ook beschikbaar in het Engels.

The Wall kan in onze beachclub maar ook op vrijwel iedere andere locatie, van restaurant tot uw kantoor tijdens diner maar ook lunch of borrel georganiseerd worden.

‘* Exclusief reiskosten indien u wil dat wij het spel op een externe locatie organiseren.