Contact

Jansweg 52, 2011 KN Haarlem

"Leading in Beach Experiences..."

Map Icon

Deel deze pagina:

Boek nu

iG | STRONGER TOGETHER


▪ € 35,00 p.p.(incl. b.t.w.)     ▪ 90-120 minuten     ▪  Vanaf 20 personen     ▪  Gehele jaar

Een nieuwe activiteit van Summit Events is de iGame “Stronger Together”. Bij deze digitale hunt worden uw gasten verdeeld over verschillende teams. Iedere team krijgt bij de start een iPad tot zijn beschikking. Op de iPad zien de teams een kaart van de omgeving met een checkpoint. Waar dit checkpoint zich precies bevindt, moeten de teams zelf zien te achterhalen. En ook de route naar het checkpoint moeten de teams zelf bepalen!

Als een team een checkpoint heeft bereikt, dan opent zich op de iPad een opdracht. Dit kan een (kennis)vraag zijn, een raadsel, maar ook doe opdracht variërend van het maken van een teamselfie voor een locatie tot een opdracht waar de deelnemers worden getest op hun meer sportieve vaardigheden.

Zodra een opdracht goed is uitgevoerd, wordt een nieuw checkpoint zichtbaar. Gedurende de hunt lopen de teams zo van checkpoint naar checkpoint en leren de omgeving op originele wijze beter kennen. De checkpoints bevinden zich op allerlei locaties, van de duinen, tot het bos en de bewoonde omgeving.

Het team dat als eerste alle checkpoints heeft bezocht, krijgt informatie waar het finale checkpoint met een bijbehorende ‘schatkist’ zich ongeveer bevindt. Het team dat als eerste de code van de ‘schatkist’ weet te kraken, mag zich tot winnaar van de hunt uitroepen. Alleen gaat het niet lukken, welk team is het beste op elkaar ingespeeld en laat zien dat ze ‘stronger together’ zijn.