Contact

Jansweg 52, 2011 KN Haarlem

"Leading in Beach Experiences..."

Map Icon

Deel deze pagina:

Boek nu

EVENT BRANDING

Summit Sports & Events biedt vele aantrekkelijk geprijsde opties om uw event geheel naar wens aan te kleden. Uw merk of bedrijfslogo kan hiervoor als uitgangspunt dienen en onze activiteiten lenen zich uitstekend als blikvanger tijdens uw strandevenement.


Event Branding: Advert◢ Sailing®

Event-Branding-Blokart-Blowkart-SL6

Een nieuw en zelf ontwikkeld concept van Summit Sports is Advert◢ Sailing®. Onze blokarts zijn sinds kort voorzien van een unieke en flexibele advertentieruimte.

U kunt per strandzeiler, aan weerszijden van het zeil, advertentie/logo ‘plates’ in het zeil laten plaatsen. Dit gebeurt in een handomdraai, waardoor wij per evenement van advertentie/sponsor kunnen wisselen.


Advert◢ Sailing® is al mogelijk vanaf 1 dag (met promotie voor 1 maand) en biedt u daarmee de mogelijkheid om uw gasten, relaties of personeel tijdens uw evenement een echte ‘Brand Experience’ te geven.


Prijzen Advert◢ Sailing®:

Pakket A) 5 zeilen met bedrukking


Pakket B) 10 zeilen met bedrukking


Prijzen zijn exclusief btw .


Event Branding: Locatie & Strand

Event-Branding-SL-7

Allereerst kunt u in overleg vlaggen en/of banners van uw organisatie ophangen in en rond onze beachclub. Ook kunnen wij onze opvallende beach-flags laten bedrukken met u logo en deze vervolgens naast al uw activiteiten plaatsen. Echte blikvangers, zelfs op grote afstand.

Daarnaast beschikken wij over prachtige outdoor zitzakken van Fatboy. Ook deze kunnen in uw eigen kleuren met of zonder bedrijfslogo aangeboden worden.


Event Branding: Sporten & Activiteiten

Event-Branding-Blokart-Blowkart-SL5

Het is ook mogelijk om de (materialen van de) activiteiten gedurende uw evenement te voorzien van uw logo. Variërend van logo’s in vliegers tot gepersonaliseerde en handgemaakte boemerangs, wij bieden een ruime keuze aan strand gerelateerde merk uitingen.

Wilt u meer informatie over Advert◢ Sailing® of een van onze andere opties om uw evenement aan te kleden? Neemt u even contact op met onze afdeling Summit◢Sailing® op telefoonnummer 088-4249007. Zij informeren u graag over de vele mogelijkheden.